• Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube Channel

Renaud Champignons Frankrijk kiest integraal voor Voltron

Renaud Champignons is een gevestigde waarde in Frankrijk als grootste producent van champignons.
Met een slordige opbrengst van 220 ton champignons per week verdeeld over 47 kweekruimtes en eigen compostafdelingen waren hun eisen dan ook heel hoog.

Het verleden heeft hen geleerd dat de uitstoot van ammoniak dampen in de composterij een heel negatieve invloed heeft op de gebruikte lampen (klassiek en LED).
Na tal van testen met allerhande verschillende lampen en opstellingen gedurende jaren, waar zij verplicht werden om iedere 2 jaar alle verlichting te vervangen, werd de vraag vorig jaar gesteld aan Voltron® of er geen oplossing was om dit dure kostenplaatje te vermijden.
Na grondig onderzoek werden de LED BAY SUPER SERIE ( type : BS-200W-BA-DW-90) uitgerust met een heel speciale laklaag en speciale dichtingen die nu ook als standaard aangeboden worden voor alle projecten.

Door het volledige gesloten en hermetisch design kunnen corrosieve dampen niet penetreren in de lamp of de lichtbron en samen met de speciale laklaag die ook een 96uur zouttest heeft doorstaan was dit de oplossing.
Alsook het unieke concept waar de LED voeding als de lichtbron zelf vervangbaar is, maakt het in dit concept enkel voordeliger als men spreekt of tweede, derde, vierde levenscyclus van de lamp en uiteraard een grote kostenreductie met zich teweeg brengt.

Na intensieve testen ter plaatse werd beslist dat alle relighting, newlighting zal uitgevoerd worden met de LED BAY SUPER SERIE ( type : BS-200W-BA-DW-90) van Voltron®.
De installatie zal binnen een tijdspanne van 6 maand geïnstalleerd worden via hun plaatselijke elektricien.

We wensen de voltallige directie en medewerkers van Renaud Champignons veel succes met hun nieuwe verlichting !

Renaud Champignons Frankrijk kiest integraal voor Voltron - ©Voltron®